Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.

Страниц: [1]
Автор Тема: Mostbet telefona yükləmək olmur
ivandronz
Про
Permalink
Сообщение Mostbet telefona yükləmək olmur
 June 6, 2026, 23:07
Цитата

Gecəniz xeyir. Mən mostbet download on phone etmək istəyirəm, amma alınmır. Telefonum Samsung, Android 9. Rəsmi sayta girdim, apk faylını endirdim. Qurulum zamanı "fayl zədələnib" deyə xəta verir. Yenə endirdim, yenə eyni problem. İnternetim yaxşıdı. Nə etməliyəm? Bəlkə başqa üsul var? Vaxt itirirəm. Kömək edin zəhmət olmasa. Təşəkkürlər.

ronemans
Про
Permalink
Сообщение Ответ на: Mostbet telefona yükləmək olmur
 June 6, 2026, 23:29
Цитата

Salam. Səni başa düşürəm, bu vəziyyət bezdiricidi. "Fayl zədələnib" xətası adətən natamam yükləmədən və ya təhlükəsizlik proqramının müdaxiləsindən olur. Əvvəlcə telefonunda Google Play Protect-i söndür. Sonra brauzerin keşini təmizlə. İnternet yaxşı olsa da, bəzən yükləmə zamanı qopma olur.

Mən sənə ən təhlükəsiz linki verirəm. Buradan yüklə: mostbet download on phone Fayl tam endikdən sonra parametrlərə gir, "naməlum mənbələr" icazəsini aç. Əgər yenə xəta verirsə, telefonu restart et. Mən özüm də köhnə Samsung-da qurmuşam, işləyir. Hələ də alınmırsa, antivirusu müvəqqəti sil. Son çarə olaraq brauzer versiyasından istifadə et. Ümid edirəm bacaracaqsan. Yaz yenə kömək lazım olsa.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.232 секунд.

495 913 просмотров