Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.

Страниц: [1]
Автор Тема: Vavada magyar játékosoknak - megbízható?
ivandronz
Про
Permalink
Сообщение Vavada magyar játékosoknak - megbízható?
 June 4, 2026, 12:09
Цитата

Sziasztok. Egyre több magyar ismerősöm kérdezi, hogy a Vavada megbízható-e. Nektek mi a tapasztalatotok? Kiutalják a pénzt? Van magyar ügyfélszolgálat? Nem szeretnék belefutni egy csaló oldalba, mert már egyszer megégettem magam egy másik kaszinóval. Kifejezetten a magyar játékosokkal való bánásmód érdekelne. Van valami rejtett költség? Előre is köszönöm a válaszokat.

ronemans
Про
Permalink
Сообщение Ответ на: Vavada magyar játékosoknak - megbízható?
 June 4, 2026, 12:59
Цитата

Szia. Én több mint egy éve használom a Vavadát magyar játékosként, és eddig nem volt problémám. A kifizetések 24-48 órán belül megérkeznek, persze ha előre feltöltötted a dokumentumokat. A support magyarul is elérhető, bár néha kell várni pár percet. Nem tapasztaltam rejtett költségeket, a bónuszfeltételeket pedig előre leírják. Ami fontos: a forintban való játékhoz érdemes figyelni az átváltásra, mert a kaszinó euróban kezeli a pénzt. Én úgy csinálom, hogy euróban játszom, és a bankom váltja át. Sok magyar játékos van rajtuk kívül is, szóval nem vagy egyedül. Összességében szerintem megbízható, de persze mindig csak annyit tegyél fel, amennyit nem sajnálsz. Több magyar véleményt itt olvashatsz: vavada hungary

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.326 секунд.

495 913 просмотров