Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.

Страниц: [1]
Автор Тема: Van működő Vavada promocios kod mostanában?
ivandronz
Про
Permalink
Сообщение Van működő Vavada promocios kod mostanában?
 June 4, 2026, 10:37
Цитата

Sziasztok. Nagyon szemezek a Vavadával, mert hallottam, hogy lehet promóciós kódokat használni extra bónuszokért. Viszont amiket eddig találtam a neten, azok vagy lejártak, vagy nem működnek. Van most érvényes Vavada promocios kod, amit ti használtatok az elmúlt napokban? Nem kell semmi extra nagy összeg, csak mondjuk némi free spin vagy egy kis befizetésre járó plusz. Ha tudtok, dobjátok be légyszi. Köszönöm szépen.

ronemans
Про
Permalink
Сообщение Ответ на: Van működő Vavada promocios kod mostanában?
 June 4, 2026, 11:22
Цитата

Szia. Sajnos a Vavada promocios kod-ok nagyon gyorsan változnak, mert általában időszakos akciókhoz kötődnek. Az állandó bónuszkód náluk nem jellemző, inkább hűségprogram meg heti akciók vannak. Amit tehetsz: iratkozz fel a hírlevélre, mert oda szoktak küldeni személyes kódokat. Tavaly karácsonykor például kaptam egyet, ami 50 freespint adott egy bizonyos játékra. De hogy őszinte legyek, a befizetés nélküli bónusz kódok nagyon ritkák. Ha van éppen élő kód, azt általában az ügyfélszolgálat is megmondja csetben. Én nemrég próbáltam kettőt is a netről, egyik sem működött már. Viszont az első befizetéses bónusz kód nélkül is jár. Figyeld a hivatalos oldalt, mert időnként feltesznek oda is friss kódokat. További tippeket itt találsz: vavada promocios kod

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.293 секунд.

495 913 просмотров