Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.

Страниц: [1]
Автор Тема: Доставка квітів
Mirna
Про
Permalink
Сообщение Доставка квітів
 September 13, 2026, 22:54
Цитата

Порадьте, де в Полтаві замовити доставку квітів? Мені дуже хочеться замовити собі гарний букет квітів. Правда, я не знаю, куди краще звернутися, оскільки в нашому місті я ще жодного разу не замовляла доставку. Якщо ви мені підкажете, я буду вам дуже вдячна за інформацію.

Utichka
Про
Permalink
Сообщение Ответ на: Доставка квітів
 September 14, 2026, 00:12
Цитата

Я можу тобі порадити звернутися до квіткового магазину Light Wood доставка квітів Полтава — у них є квіти досить непоганої якості. Кур’єри завжди привітні та охайно одягнені. А ще вибір квітів дуже хороший, тому раджу тобі звернутися до них. Мені сподобалося, що квітковий магазин працює з прямими постачальниками з Нідерландів, Еквадору та місцевих теплиць. Квіти проходять суворий контроль якості, візуальний огляд та перевірку стебла на еластичність. Зрізи обробляються живильним розчином, що подовжує свіжість. Гарантія свіжості становить 48 годин, у разі в’янення до закінчення терміну сервіс безкоштовно замінює букет. Я вже кілька разів замовляла тут букети, тому вам теж рекомендую звернутися сюди. Впевнена, що ви зможете тут без проблем підібрати собі оптимальний варіант.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.372 секунд.

495 913 просмотров