Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.

Страниц: [1]
Автор Тема: Epicstar pl i wypłaty na konto
ivandronz
Про
Permalink
Сообщение Epicstar pl i wypłaty na konto
 June 18, 2026, 21:16
Цитата

Siemka, od paru dni jestem graczem na epicstar pl i nadszedł czas na pierwszą wypłatę. Wszystko wydaje się proste, ale czytając opinie, trafiłem na głosy, że niektóre banki blokują przelewy z kasyn lub przedłużają je o kilka dni. Czy któraś z Was miał taką sytuację i może polecić, który sposób wypłaty jest najszybszy? Myślałem o przelewie tradycyjnym, ale widzę też opcję na portfele elektroniczne. Nie chcę czekać tygodnia, bo pieniądze są mi potrzebne na bieżące wydatki. Z góry dzięki za rady, bo pierwsza wypłata zawsze budzi emocje.

ronemans
Про
Permalink
Сообщение Ответ на: Epicstar pl i wypłaty na konto
 June 18, 2026, 21:37
Цитата

Hej, rozumiem Twoje obawy, bo sam przeżyłem to samo. Z mojego doświadczenia wynika, że najszybszą opcją są portfele elektroniczne typu Skrill czy Neteller – tam pieniądze pojawiają się zwykle w ciągu kilku godzin, maksymalnie do 24 godzin. Przelew tradycyjny na konto bankowe niestety potrafi trwać nawet 3-5 dni roboczych, zwłaszcza jeśli bank ma restrykcyjne procedury antypraniowe. Niektóre polskie banki rzeczywiście blokują transakcje z kasyn, ale to nie jest reguła – często wystarczy potwierdzić przelew w aplikacji mobilnej lub po prostu zadzwonić do banku i poinformować, że spodziewasz się wpłaty. Ja używam zawsze portfela, bo mam pewność, że nie będzie problemów, a dodatkowo nie muszę podawać numeru konta za każdym razem. Pamiętaj też, że pierwsza wypłata zawsze wymaga weryfikacji tożsamości, więc przygotuj skan dowodu i potwierdzenie adresu – to może wydłużyć proces o dzień, ale to standard. U mnie cała procedura zajęła łącznie około 48 godzin od złożenia wniosku do otrzymania środków na portfelu. Jeśli chcesz poznać szczegóły dotyczące dostępnych metod, to zajrzyj tutaj: epicstar pl

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.243 секунд.

495 913 просмотров