Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.

Страниц: [1]
Автор Тема: Mostbet elaqe nömrələri hardadır, dəstək lazımdı
ivandronz
Про
Permalink
Сообщение Mostbet elaqe nömrələri hardadır, dəstək lazımdı
 March 12, 2026, 19:41
Цитата

Dostlar, mən Mostbet-də bir problem yaşadım, hesabıma daxil ola bilmirəm. Şifrəmi unutdum, bərpa etmək istəyirəm, amma heç bir yer tapmıram. Mostbet elaqe nömrələri harda yerləşir? Müştəri xidmətinə necə çata bilərəm? Canlı dəstək varmı? Bəlkə də email ünvanı var? Mən təcili kömək lazımdı, içimdə pul var, qorxuram itirim. Kimsə əlaqə məlumatlarını bilirsə, paylaşa bilər? Çox sağ olun cavab yazanlara, çox narahatam.

ronemans
Про
Permalink
Сообщение Ответ на: Mostbet elaqe nömrələri hardadır, dəstək lazımdı
 March 12, 2026, 19:53
Цитата

Salam, səni çox yaxşı başa düşürəm, belə vəziyyətlərdə insan həqiqətən narahat olur. Mostbet elaqe üçün bir neçə üsul var, ən sürətlisi canlı dəstəkdir. Saytın sağ alt küncündə adətən "Canlı dəstək" düyməsi olur, ona basıb birbaşa operatorla yazışmağa başlaya bilərsən. Adətən operativ cavab verirlər, mən də bir neçə dəfə yazmışam, problemimi həll ediblər. Onun xaricində email ünvanları da var, support@mostbet kimi bir şey, amma canlı dəstək daha sürətli olur. Bəzən telefon nömrələri də olur, amma onlar regiona görə dəyişir. Ən yaxşısı saytın aşağı hissəsində "Əlaqə" bölməsinə baxmaqdı. Əgər sayta girişdə problem yaşayırsansa, mobil proqramdan da canlı dəstəyə yazmaq olar. Mostbet elaqe məlumatları həmişə saytda var, rahat ol, kömək edəcəklər.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.321 секунд.

495 913 просмотров