Форум

Добро пожаловать, гость 

Показать / спрятать

Добро пожаловать, гость! Для участия в форуме требуется регистрация.

Страниц: [1]
Автор Тема: Mostbet yükle istəyirəm, proqram rahatdı
ivandronz
Про
Permalink
Сообщение Mostbet yükle istəyirəm, proqram rahatdı
 March 12, 2026, 19:06
Цитата

Salam dostlar, mən bir müddətdi Mostbet-də oynayıram, amma həmişə kompüterdən istifadə edirəm. İndi iş səfərinə gedəcəm, ona görə də telefona proqram yükləmək məcburiyyətindəyəm. Mostbet yükle deyə axtarıram, amma harda axtarıramsa ya tapmıram, ya da şübhəli saytlar çıxır. Qorxuram virus gələ telefonuma. Bəlkə də mən səhv axtarıram? Rəsmi saytdan yükləmək olar? Bir də bu proqramı yükləyəndə nələrə diqqət etməliyəm? Android telefonum var, köhnə deyil, amma yenə də ehtiyat edirəm. Kimsə yaxın vaxtlarda yükləyibsə, hardan yüklədiyini deyə bilər? Proqramda gecikmə olur, yoxsa sürətli işləyir?

ronemans
Про
Permalink
Сообщение Ответ на: Mostbet yükle istəyirəm, proqram rahatdı
 March 12, 2026, 19:21
Цитата

Salam, səni çox yaxşı başa düşürəm, mən də vaxtilə eyni qorxuları yaşamışdım. Mostbet yükle üçün ən təhlükəsiz üsul birbaşa rəsmi sayta girməkdi. Saytın əsas səhifəsində aşağıya endikdə "Mobil proqramlar" bölməsi var, orada Android üçün yükləmə düyməsini görəcəksən. Mən özüm də təxminən bir il əvvəl oradan yükləmişəm, heç bir problem olmayıb, nə virus gəlib, nə də məlumatlarım oğurlanıb. Yükləməyə başlamazdan əvvəl telefonun parametrlərindən "Naməlum mənbələr" icazəsini aktivləşdirməyi unutma, əks halda quraşdırma başlamayacaq. Proqram çox yüngüldü, təxminən 50 MB yer tutur, telefonu da yavaşlatmır. Canlı mərclər də sürətli açılır, heç bir gecikmə olmur, mən şəxsən mobil saytdan daha çox proqramı sevirəm. Mostbet yükle edəndə bu qaydalara əməl et, rahatca oynayarsan.

Страниц: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Версия: 1.0.34 ; Страница загружена за 0.386 секунд.

495 913 просмотров